Pis a Barcelona

En aquest projecte tenim el privilegi de realitzar la reforma d’un pis dels anys 30 ,de 70 metres quadrats, ubicat a l’Eixample Dret de Barcelona, amb unes espectaculars vistes a la Sagrada Família.

Partim de zero, ens encarreguem de realitzar el projecte, escollir els materials, demanar pressupostos i realitzar el control de l’obra.

Per mantenir l’essència dels típics pisos de l’Eixample, conservem els paviments originals que són rajoles hidràuliques, els sostres alts i les portes.

Per tal de fer un espai més obert, acollidor i adaptat a les necessitats actuals, s’obre l’accés a la cuina per augmentar visualment el seu espai i ampliem la zona de saló-menjador, prescindint d’una habitació.

A la zona de la cuina, de només 6 metres quadrats, col·loquem mobles i rajoles de color blanc per ampliar l’espai visualment.

Es conserven les portes d’origen, pintant-les de color blanc i algunes d’elles es transformen en portes corredores per ocupar menys espai.

El canvi de les instal·lacions i la fusteria són essencials per adaptar l’habitatge a les necessitats actuals.