Oficines a Terrassa

L’empresa Vidal Gomà ens va encarregar canviar la imatge de les seves oficines, donar més permeabilitat entre la façana del carrer i l’interior del local, crear una nova recepció i un espai d’atenció al client confortable i flexible.

Vam proposar neutralitzar els colors de les parets i canviar el moble de la recepció per tal de donar una imatge més moderna i atemporal.

En l’aparador, per augmentar la permeabilitat des de l’exterior cap a l’interior i dexiar passar més llum, es va restringir la col·locació de vinils a la part inferior i superior de la façana i es va realitzar un moble a mida més baix, amb emmagatzematge inclòs.

Per afavorir una comunicació més pròxima i distesa amb els clients, es va crear un espai informal d’atenció al client format per sillons, d’estil modern i amb colors atemporals.